Calls.bg безплатни телефонни разговори

Публикувано в Интернет на 16.02.2010

Важно: Здравейте, от читатели на блога разбрах, че тази услуга не работи от доста време. Така, че няма смисъл да четете статията!

Преди няколко седмици започнах да пиша този пост и за малко той да се окаже доста негативен, защото след като тествах за първи път услугата разбира се останах много много разочарован, защото тя не работеше.

Безплатни телефонни разговори

Безплатни телефонни разговори

Днес реших да си довърша много негативната статия след като един колега каза “ … Добре де тествай пак … може да са си оправили проблемите … „.

Аз си викам как ли пък не, тези са измамници, но уви! Много ме зарадва фактва, че чух гласа на колежка която вдигна офисния телефон и каза Ало … :)

Това за мен означаваше само 1! Услугата опеделено вече работи и е доста културна.

Ако се питате, защо всъщност хората пускат безплатни разговори и къде им е далаверата тогава знайте:

1-во: Винаги предполагам, ще слушате една реклама преди да се случи разговорът ви.

2-ро: Да живее VoIP :)

Ако някой има повече опит с тази услуга ще се радвам да я сподели :))

Ще се радвам, ако съм бил полезен.

Етикети: , , , , , ,


14 коментара по “Calls.bg безплатни телефонни разговори”

 1. Ми звъни, свързва се, амм след 1 сек. звука изчезва и от двете страни. Иначе добре са го измислили, само трябва да започне да работи като хората… ъъъъ, даже и в началото от страната на телефона не се чува нищо …

 2. Ами няма да е зле. Не, че ще тръгна да го ползвам но много хора ще им е полезно. :))

 3. Ивайло Тодоров казва:

  Удобно ще е до Щатите :) там няма разлика дали телефона е стационарен или мобилен :) само тези да си оправят услугата, не съм я пробвал, но като гледам вашите постове са от днес, така че няма смисъл за момента

 4. Ами ще поживеем и ще видим. Дано да е качественна тази услуга, защото наистина ще е полезна за хората. А относно 1-та сек аз като тествах една колежка казва ало доста дълго време смисъл аз прекъснах тогава.

 5. ми май има разлика.
  Има още един начин за провеждане на безплатни разговори – +1 800 3733 411
  Това е безплатен номер, който може да бъде избиран през skype и да бъдат провеждани безплатни разговори със стационарни номера по целия свят в рамките на 5 минути.
  След избирането менюто се управлява чрез глас.
  btw нищо чудно и през calls.bg да има някакво времево ограничение на разговорите.
  Първо обаче, разговорът трябва да започне :P

 6. ееее, значи не си осъществил разговор.
  Тя сигурно не те е чувала, щом е повтаряла „ало“ .

 7. Да не ме чуваше, защото бях без микрофон само със слушалки. Като се прибера в къщи ще го тествам със микрофон и ще пиша какво се е получило.

  А относно безплатните разговори аз ползвам VoIP Buster и с него като си заредя кредити говоря на много места безплатно в щатите неограничено. Тествал съм до час и половина работи безотказно.

 8. Adriana казва:

  molia niakoi znae li skupe ili na4in kak da se svarja s Georgi Kalaidjiev,blagodaria vi.

 9. Joro казва:

  Защо съм ти :)

 10. MARIANA казва:

  В деня на регистрацията проведох перфектен разговор,но днес вече не може да разговарям с никого.Разговорите ми са в България със стационарен телефон.Набирам дава ми свободен сигнал но на абоната които избирам не му звъни.Каква е причината?Някакъв кредит ли трябва да вкарам някъде,или иска нова регистрация?

 11. Честно казано първия път когато се натъкнах на сайта, на когото и да звънях не се получаваше и бях написал доста кофти статия за услугата. Седмица след това нещата уж се оправиха. Възможно е хората да имат някакви проблеми които се опитват да оправят или просто услугата им работи когато си поиска. Нямам представа защто е така, но се надявам да си оправят проблемите.

 12. анонимно казва:

  Около година и половина по-късно услугата не се е променила твърде много! Сега, обаче, разговорите са само до София…

 13. Galq казва:

  Veche ne raboti !

 14. dida казва:

  ot dota vreme uslugata neraboti

Вашият коментар