За мен

Винаги съм се чудил как да започна тези редове. Мислил съм си, че е много лесно да седнеш и да попишеш. Но уви, за човек който сяда и пише код, който художествено-литературно няма никакъв смисъл не е никак лесно. Затова ще я карам направо, пък каквото ще да става. :)

Кой е m.ignev?

Как кой е m.ignev? Аз съм! Казвам се Мариан Игнев. Вече цели 23 години нося с гордост името си. В далечната 1986-та година съм роден в гр. Стара Загора. От 2005-та година живея в София.

Мариан в училище.

Като се сетя за детството си, няма как да пропусна прекрасните годините до 7-ми клас прекарани в 9-то основно училище „Веселин Ханчев“. ( Ах, какви хубави безгрижни години. ) В края на учебната 2000-на година се явих на кандидат-гимназистки изпити. Тогава се излъгаха и ме приеха  в ПМГ „Гео Милев“ гр. Стара Загора. За да ви опиша как минаха 5-те години в гимназията може би ще ми е нужна цяла нова инсталация на WordPress, затова мисля да не се впускам в подробности. След като завършихме гимназията всеки дръпна някъде по света, а мен вятъра успя да ме отвее само до София и по-точно в НБУ като записах да уча „Компютърни Медиини Технологии“.

Мариан на работното място.

Както обича да отговаря един мой притял на въпроса “ … С какво се занимаваш? … “ – Блъскам по една клавиатура по цял ден, та и аз така. Работата ми е свързана с компютри, сървъри, мишки, клавиатури, принтери, копир машини или както четох в едно CV веднъж “ … Всичко що е в компютърния свят … “ :).  Сега сериозно … :) . Занимавам се тясно специализирано с Уеб Дизайн и Front-end Development или казано на прост „Пернишки“ уЛеб Дизайнер. От началото на 2008-ма година работя във фирма за Уеб Хостинг, като работата ми с колегите e да се грижим за дизайн нуждите на компанията.

Мариан през свободното време.

През свободното ми време, което става все, по-малко се грижа основно за фигурата си. Старая се да не запълвам масата само с моята поръчка. Старая се да не лишавам и другите хора в дискотеката от удоволствието да опитат уискито и най-вече се старая да не оставям таксиметровите шофьори без работа, че и те семейства хранят :))

Накратко през свободното си време се отдавам на живот и на хобитата си.

Мариан и неговите хобита.

Когато става дума за хобита, едно от най-любимите ми е да мързелувам в леглото събота сутрин. За съжаление след 10 годишна практика осъзнах, че си проспивам живота и сега работя усилено по отказването от това хоби :). Хобито от което изпитвам голямо удоволствие е тенисът рано сутрин или няколко часа преди смрачаване. Тогава на корта стават чудеса :). Миналата година група приятли ми пуснаха мухата на която и викат Snowboard и сега целият екипиран очаквам идващата зима за да практикувам вече другия мой любим спорт “ Търкаляне по склона :) „. И другото ми голямо хоби са компютрите. Толкова съм превързан към тях, че вече имам 3 лаптоп-а, 9 компютъра и няколко сървъра. Какво да ви кажа, всеки луд с номера си, а някои с цяла програма. Аз съм от тези с програмата.

Мариан и …

Мисля да продължа тази страничка малко по-късно във времето, защото някак си съм убеден, че тя не ви е безкрайно интересна :). Ако пък случайно сте някакъв чалнaт :) и искате да узнаете нещо друго за мен, с удоволствие ще поработя по обогатяването на текстовете тук.

Искренно ви благодаря за отделеното време и похабените нерви в четене на тези мои безкрайни писаници :)